Medlemskontigent 2019 – er du en «sovende» medlem?

Vi står nå foran høsten og en svært aktiv tid i klubben.  De fleste aktivitetene i klubben krever betalt medlemskap. Det være seg deltakelse på kurs, utstillinger, konkurranser, leie av studio og mørkerom m.m. Har du husket å betale?  Kasserer vil i nærmeste fremtid sende påminnelse på epost til de som har status «ubetalt».

Trenger du noen gode grunner for å betale? Sjekk oversikt over medlemsfordeler http://www.tromsofotoklubb.no/om-klubben/fordeler/

Klubbens medlemmer kjører gratis heis på Fjellheisen. Når du har betalt kontigenten får du digitalt medlemskort på Gnist-appen. Dette viser du frem i billettluka på Fjellheisen. Kjører du 3 turer med heisen – har du spart inn hele kontigenten!

Medlemskontigenten er en av klubbens økonomiske bærebjelker. Den kommer godt med for å sikre at vi fortsatt kan holde kurs og medlemsmøter i egen lokaler med interessante foredragsholdere, ha eget studio, mørkerom og et fotomiljø du ikke finner andre steder.

For å gjøre betalingen enklere kan du nå betale kontigenten med VIPPS.

Fremgangsmåten er:

Trykk på ”kjøp og betal” – trykk 569609 eller søk ”Tromsø Fotoklubb”

Trykk på ”Tromsø Fotoklubb”.

Velg ”medlemsavgift ordinær” eller ”medlemsavgift student”

Legg i handlekurv. Betal.

 

Kr. 695 ordinær medlem

Kr. 495 for studenter og pensjonister

 

Har du lyst til å melde deg inn som helt ny medlem? Dette gjør du via klubbens nettside her: http://www.tromsofotoklubb.no/om-klubben/innmelding/  Der betales kontigent med PayPal.

Velkommen med på laget!

Spørsmål og innspill kan gjøres til kasserer, Torbjørn Tiller

Epost: kasserer@tromsofotoklubb.no

Tlf: 911 10214