Medlemsmøte april

Tid: Torsdag 4. april, klokken 19.00
Sted: Tromsø fotoklubb, Stakkevollvegen 39

Klubben har nettopp hatt årsmøte, med gode diskusjoner. Dette møtet følger opp med fokus på egne bilder, både til kalender og til visning og diskusjon på medlemsmøtene. Programmet blir dermed som følger:

  1. KalenderVi starter straks produksjon av neste års kalender, og vi trenger bilder. Kalenderen en klubbens hovedinntektskilde, det er grunn god nok til å levere bilder, men det å tenke på kalenderbilder er også en god anledning til å komme seg ut og ta gode bilder av natur, folkeliv, bymiljø, arkitektur, vær og vind, store og små hendelser i byen.  Vi ønsker å få til en liten diskusjon, vi viser noen eksempler på bilder og diskuterer:- Hva er et godt kalenderbilde? – Hva kan vi gjøre for å få flere og bedre kalenderbilder?- Forslag til turer for å ta kalenderbilder?
  2. Egne Bilder/BildekritikkÅ se på og diskutere medlemmenes EGNE BILDER har vært fast innslag på medlemsmøtene i hele klubbens levetid. Vi ønsker å revitalisere bildediskusjonene på medlemsmøtene. EGNE BILDER skal både være en trygg og ufarlig anledning til å vise egne bilder, og en arena for konstruktiv bildekritikk, til å få kommentarer, tips og gode råd. Vi begynner denne seansen med diskusjon om hva medlemmene kan tenke seg å utvikle EGNE BILDER til, og så: vi ser på bilder! – Vis bilder du er stolt av, bilder du ønsker kritikk av, bilder du er usikker på eller rett og slett bilder du blir glad av!- Ta med inntil fire bilder – Minnepinne går fint- Send gjerne inn bilder på forhånd, post@tromsofotoklubb.no– Ønsker du å vise lengre bildeserier er det også mulig, meld fra på forhånd til audun.iversen@nofima.no 
  3. Informasjon fra styret

Det blir informasjon om konkurranse, utstillinger, kurs, mulige fotoprosjekter for fotoklubben, turer og temakvelder