Temakonkurranse Februar 2024 «Følelser»: Topp 10 med vinner Torbjørn Sundheim


Månedskonkurransen med tema «Følelser» er juryert av Modum Fotoklubb

Topp 10 med vinner:

  1. plass Torbjørn Sundheim – «Ensom». Bildet av en følelsesladet teddybjørn som uttrykker savn og tristhet har klart å fange juryens oppmerksomhet. Teknisk utmerket med en enkel, men effektiv komposisjon. Bruken av en leke for å formidle følelser var en kreativ og artig løsning.

2. plass Tor Jensen – «Fin følelse». Et rørende sort-hvitt portrett som viser et sterkt bånd mellom generasjoner. Bildet skiller seg ut med sin tekniske kvalitet og evnen til å formidle temaet på en klar og følelsesmessig måte.

3. plass Jan Holmebukt – «A + A = sant». Et portrett som effektivt formidler nærhet og kjærlighet mellom to personer, med kun 0,02 poeng bak andreplassen. Bildet utmerker seg spesielt i kategorien «I henhold til tema», med god belysning og en nøytral bakgrunn som fremhever subjektene.

4. plass Ragnhild Nilsen – «Ekornengasjement».

5. plass Mervi Salo – «Best friends forever».

6. plass Eirik Mikkelsen – «Fire fyrer fyrer bål og flirer».

7. plass Bente Nordhagen – «Motvilje».

8. plass Knut G. Forberg – «Mixed Feelings».

9. plass Trond Kjetil Holst – «Glede uten grenser».

10. plass Linn Hustad – «The Blues».