Notice: mysqli_real_connect(): Setting mysql connection to use "mysql.cs9c8v5pn.service.one" in /customers/c/5/4/cs9c8v5pn/webroots/r1150321/wp-includes/class-wpdb.php on line 1987 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/c/5/4/cs9c8v5pn/webroots/r1150321/wp-includes/class-wpdb.php:1987) in /customers/c/5/4/cs9c8v5pn/webroots/r1150321/wp-content/plugins/ultimate-post/classes/Initialization.php on line 536 Lightroom for nybegynnere - fortløpende påmelding - Tromsø Fotoklubb

Lightroom for nybegynnere – fortløpende påmelding

  • Pris: Kurset koster for tiden kr 2.000,- for medlemmer og 2.400,- for ikke-medlemmer
  • Kursholder: Tor-Olav Berntzen
  • Tid: Kurset settes opp så snart vi har 5-6 deltagere, meld din interesse nederst på siden.

Emner vi ser på i kurset:

Lightroom er den mest brukte programmet for redigering og organisering av bilder. I nybegynnerkurset ser vi på grunnleggende ferdigheter som gjør deg i stand til å behandle bildene dine raskt, sikkert og effektivt. Vi går igjennom alle stegene fra bildene importeres og til de er i bruk/trygt lagret til senere bruk.

  • Grundig innføring i Lightroom.
  • God arbeidsflyt.
  • Sikkerhetskopiering og bevaring av bilder.
  • Organisering og gjenfinning av bilder.
  • Redigering av bilder, «framkalling».
  • Bruk av bilder, utskrift, sosiale media, portfolio.

Flere kurs vi setter opp ved stor nok interesse:

Meld din interesse:

Jeg er interessert i
Navn(Påkrevd)