Studiokurs – del 1

Grunnkurs Studio del 1 torsdag 30. januar 19.00 – 21. Gratis for medlemmer!
Vi deler opp studiokurset i to deler, en teknisk med hovedfokus på sikker bruk av studio og utstyr. Denne delen er obligatorisk for å kunne booke og bruke studio, og gis KUN til medlemmer. Kurset er gratis. Instruktør er Zoltan Tot, studioansvarlig i fotoklubben.
Sted: Tromsø fotoklubbs studio i Stakkevollveien 39

Kurset vil bli fulgt opp med en frivillig del som betinger at du  har gjennomført del 1. Del to ledes av Jens Kristian Nilsen og gir grunnleggende kunnskap i kreativt bruk av lys i studio. Jens Kristian har lang erfaring, både som studiofotograf og instruktør.
Oppfølgingskurset kommer i februar, og det kommer egen påmelding til dette. Prisen for oppfølgingskurset er kr 600,-

Tid: Torsdag 30. januar kl 19-21

Kursleder: Zoltan Tot

Påmelding til del 1:

Opps, fant ikke skjemaet.