Ny sesong i FOTOKONKURRANSEN starter opp i september!

Ny måned – nytt tema – og nye utfordringer!

Vi sparker i gang en ny sesong av den tradisjonsrike Fotokonkurransen i Tromsø Fotoklubb.  Konkurransen går ut på å løse et nytt tema hver måned fram til mai måned 2020, og den som har kapret flest poeng gjennom de 9 månedene, blir kåret til «Årets Fotograf» i Tromsø Fotoklubb. Første oppgave er «fritt motiv – farge» – et tema vi bruker å ha alle år.  Tema er enkelt å løse – bare å plukke ut de 2 beste fargebildene du har. Sendes til konkurranse@tromsofotoklubb.no – innen mandag 9. september kl. 24.00.  Flere detaljer om merking av filer, filstørrelse, tema osv finner du på denne linken: http://www.tromsofotoklubb.no/tema-fotokonkurransen-2019-20/

Bildet i innlegget har tittelen «forlatt» og fotograf er Gunnar Pedersen