Fotoutstilling i Ishavskatedralen

På bildet ser vi Signe Johansen fra Ishavskatedralen og utstillingsansvarlig Knut Forberg.

18. juni 2019 åpnet vi utstilling i Ishavskatedralen og utstillingen henger fortsatt høsten 2020.  Utstillingen er på totalt 8 bilder og har tema «vinter i Tromsø». Tema passer som hånd i hanske i forhold til alle turistene som besøker kirka i sommer og som kanskje aldri har vært i Tromsø vinterstid.  Kanskje får de lyst å komme tilbake? I alle fall var responsen stor blant publikum mens vi monterte utstillingen. Bildene har tidligere vært en del av utstillingen på Fjellheisen. Gjenbruk er tingen!

Utstillere er: Bente Amundsen, Kristin Berg, Truls Tiller (2 bilder) Jon-Eirik Boholm (2 bilder) Mark Ledingham og Torbjørn Tiller

Utstillingen ble montert av Truls Tiller, Torbjørn Tiller og Knut Forberg.