«Årets Fotograf» og «Årets Bilde» er kåret!

Vi gratulerer Torstein Johansen som «Årets Fotograf» i Tromsø Fotoklubb. Torstein har levert gode resultater gjennom hele sesongen og var til slutt overlegen med 94 poeng.  Det ble derimot veldig jevnt lengre nede på pallen, hvor Torbjørn Tiller endte på 61 poeng og Knut Forberg på 60. Knut avsluttet  knaillsterkt og vant de to siste konkurransene.  Som vanlig vanket det flotte bokpremier til alle som har oppnådd poeng i fotokonkurransen. De som ikke hadde anledning å møte på medlemsmøtet 6. juni – har mulighet å få sine bøker til høsten. Neste medlemsmøte blir torsdag 5. september.

Torstein Johansen har hatt tittelen «Årets Fotograf» tidligere; både sesongen 2011-12 og 2013-14 og vil sikkert forsøke å forsvare tittelen. Men, vi lover han hard konkurranse 🙂 !

Her er link til hele poengoversikten: http://www.gammelweb.tromsofotoklubb.no/poengoversikt-2018-19/

Tradisjonen tro kåret vi «Årets Bilde» blant de 9 månedsvinnerne i Fotokonkurransen. Forhåndsfavoritten innfridde i avstemmingen og vi kan gratulere Linn Hustad med sitt nydelige portrettbilde «Tween» som «Årets Bilde».